h

Eerlijk bestuur, het kan wel!

14 november 2009

Eerlijk bestuur, het kan wel!

terug

wolfsen (foto: Stijn Dekker)

"Het burgemeestersreferendum was de grootste fopspeen ooit"

Niet luisteren naar de bevolking is tekenend voor de cultuur van het huidige gemeentebestuur. "Het burgemeestersreferendum was natuurlijk de grootste fopspeen ooit voor Utrecht," volgens SP-fractievoorzitter Tim Schipper. "De keuze tussen twee PvdA-kandidaten is natuurlijk geen echte keuze. Maar de Utrechtse belastingbetaler mocht wel opdraaien voor de ruim 1 miljoen euro aan kosten van het PvdA-onderonsje."

Tim Schipper ergert zich aan deze gesloten bestuurscultuur. Burgemeester Wolfsen heeft een hele oplage van Ons Utrecht laten vernietigen waar een stuk in staat dat hem niet aanstond. Dit schandalige voorbeeld van het beperken van de persvrijheid is volgens de fractievoorzitter van de SP tekenend voor de houding van het gemeentebestuur.

Lees meer over gemeentebestuur

U bent hier