h

Referendum luchtkwaliteit krijgt ook steun in Lunetten

1 november 2009

Referendum luchtkwaliteit krijgt ook steun in Lunetten

Schone lucht is belangrijk in Lunetten. De wijk ligt bekneld tussen het verkeer. Lunetten wordt niet alleen getroffen door de mogelijke verbreding van de A27. De Waterlinieweg dreigt ook veel drukker te gaan worden, onder andere door de plannen van de gemeente om het autoverkeer rond te laten rijden.

p1180397

In korte tijd haalde de SP afgelopen zaterdag in winkelcentrum Lunetten 75 handtekeningen op voor een referendum over luchtkwaliteit. Verschillende wijkbewoners maken zich ernstig zorgen over de luchtkwaliteit in hun buurt en hebben lijsten meegenomen om zelf handtekeningen op te halen.

Op zaterdag 14 november is de SP er weer, tussen 10 en 12 uur.

U bent hier