h

SP haalt handtekeningen in Lunetten op voor referendum luchtkwaliteit

16 november 2009

SP haalt handtekeningen in Lunetten op voor referendum luchtkwaliteit

column-cb-15nov091
Afgelopen zaterdag heeft de SP op diverse plaatsen in de stad handtekeningen opgehaald voor een referendum over de plannen van het gemeentebestuur om de luchtkwaliteit te verbeteren. Paulus Jansen (2e kamerlid), Karin Zwamborn (afdelingsbestuur) en Chris Baerveldt (gemeenteraad) waren tussen 10 en 12 uur op winkelcentrum Lunetten.

In twee uur tijd werden er 94 handtekeningen opgehaald. Deze komen bovenop de honderden handtekeningen die de SP al heeft opgehaald. Daarnaast zijn er verschillende buurtgroepen die ook vele handtekeningen hebben opgehaald. Voor meer informatie over het Actieplan Luchtkwaliteit Utrecht en het referendum, klik hier

Wie mee wil doen, kan handtekeningenlijsten hier downloaden. Daar is wel haast bij, want de handtekeningen moeten 20 november (aanstaande vrijdag) al binnen zijn bij het Platform Referendum ALU, Poortstraat 6, 3572 HH Utrecht.

U bent hier