h

Mitros, geef duidelijkheid over energielabel

22 februari 2010

Mitros, geef duidelijkheid over energielabel

Woningbouwcorporatie Mitros geeft geen informatie over het energieverbruik van de woningen die zij nieuw in de verhuur doen. Sinds 1 januari 2009 zijn corporaties verplicht om bij nieuwe verhuur het energielabel kenbaar te maken. Een klein onderzoek naar de aangeboden woningen op www.woningnet.nl toont aan dat er grote verschillen zijn tussen de verschillende corporaties. Bo-ex en Portaal bieden bijna alle woningen aan met energielabel. Mitros en SSH geen één!

energielabel Bovenstaand een kaartje met alle aangeboden corporatiewoningen waarop tot 23 februari 2010 gereageerd kan worden. De huizen met de beste isolatie krijgen de aanduiding A, de slechtste huizen hebben de aanduiding G.
De huizen waarvoor het energielabel niet is aangegeven op woningnet staat op de kaart met een vraagteken.

U bent hier