h

Mobiel meldpunt Zorg: zaterdag 25 september 12-14 uur, Damstraat in Lombok

24 augustus 2010

Mobiel meldpunt Zorg: zaterdag 25 september 12-14 uur, Damstraat in Lombok

null
Zorgverleners, thuiszorgmedewerkers, cliënten, mantelzorgers en andere betrokkenen kunnen bij het Meldpunt Zorg utrecht terecht met hun klachten, ervaringen of successen bij de zorg. Het loket in Tolsteeg maakt deel uit van een toer door de stad, die dit jaar tien wijken aandoet.

Het Meldpunt Zorg Utrecht hoort graag de mening van Utrechters over onder andere de verschraling van de verpleegzorg, de achteruitgang van de arbeidsomstandigheden van huishoudelijke hulpen, de aanbestedingen in de thuiszorg, het wegvallen van dagbesteding en de grote druk op mantelzorgers.

Iedereen kan met goede ideeën terecht bij het meldpunt. Het meldpunt is behalve tijdens de toer ook te bereiken via 030-2861184 of MeldpuntZorgUtrecht@sp.nl. Eind 2010 zal de SP de balans opmaken en de resultaten en aanbevelingen presenteren.

De rest van het jaar zal het meldpuntloket te vinden zijn in de Gaard en Ondiep.

U bent hier