h

Hij is er weer: de Utrecht Speciaal

11 januari 2011

Hij is er weer: de Utrecht Speciaal

De Utrechtse SP-afdeling is deze week begonnen met de verspreiding van de Utrecht Speciaal. Dit is de jaarlijkse krant met het Utrechtse SP nieuws. Deze 90.000 kranten zullen door SP-leden huis-aan-huis verspreid worden. Het thema van de krant is thema "actie loont!" en laat aan de hand van Utrechtse voorbeelden zien dat mensen samen de wereld kunnen veranderen.

De krant bevat onder andere een verslag van de vakbondsacties van thuiszorgers, ondersteund door de SP, die succesvol actie voerden en bij hun cliënten konden blijven. Daarnaast staat ook in de krant hoe ROOD al jarenlang studenten ondersteunt in hun strijd tegen huisjesmelkers. Ook wordt beschreven hoe de SP Utrecht actie voert en bewonersverenigingen ondersteunt tegen onnodige sloop.

De hele krant kunt u hier digitaal vinden

U bent hier