h

Wolfsen: alweer sorry

31 augustus 2011

Wolfsen: alweer sorry

Gisteren heeft Aleid Wolfsen voor de zoveelste keer zijn excuses aangeboden. De SP had na de krantenincidenten in 2009 de buik al vol van de verontschuldigingen van de burgemeester.

"Het optreden bij het weggepeste homostel is weer niet wat je van een burgemeester mag verwachten. Veel te weinig en veel te laat." aldus Michel Eggermont, gemeenteraadslid voor de SP. "Wij worden weer afgescheept met excuses"

De burgemeester beweerde dat hij alles gedaan heeft om het homostel te helpen. Maar het Openbaar Ministerie spreekt de versie van Wolfsen al tegen. Volgens Wolfsen is direct na de eerste aangifte alles uit de kast getrokken. Het OM beweert echter dat pas na het derde incident is er een contactpersoon aangesteld voor Hans en Ton. Michel Eggermont: "Deze manier van werken is ongelooflijk! Toen vorig jaar in Zuilen een lesbisch stel en een transseksueel weggepest werd beloofde Wolfsen al beterschap. Nu zitten we hier weer voor hetzelfde. Volgende week wordt dit onderwerp besproken in de gemeenteraad. Hij zal dan een heel goed verhaal moeten moeten hebben om ons tevreden te stellen."

U bent hier