h

12 september: Emile Roemer bezoekt Houten

4 september 2011

12 september: Emile Roemer bezoekt Houten

 

Op maandag 12 september zal Emile Roemer spreken op een openbare avond in Houten. Het thema van deze avond, georganiseerd door werkgroep SP Houten, is "Wie betaalt de crisis?" Omdat ook Houten moet bezuinigen zal Emile in gesprek gaan met organisaties uit Houten, onder andere de voedselbank en de fanfare, om de gevolgen van de bezuinigingen duidelijk te maken. Want de bezuinigingen zullen ook in Houten grote gevolgen hebben voor onze samenleving. Daarna krijgt het publiek de mogelijkheid om vragen te stellen aan Emile Roemer.

U bent van harte welkom. De toegang is gratis.

Waar? Restaurant-zalencentrum De Engel
Burg. Wallerweg 2, Oude Dorp - Houten

Wanneer? Maandag 12 september 2011

Programma (onder voorbehoud) 19.30 uur: Zaal open, ontvangst met koffie en thee
20.00 uur: Discussie Emile Roemer en lokale organisaties
21.00 uur: Pauze
21.15 uur: Vragen aan Emile Roemer
22.00 uur: Afsluiting

U bent hier