h

30 september: Thema-avond Wonen met Sadet Karabulut

15 september 2011

30 september: Thema-avond Wonen met Sadet Karabulut

Op vrijdag 30 september is Tweede-Kamerlid Sadet Karabulut hoofdgast op onze thema-avond over wonen. Wat is het kabinet allemaal van plan? Wat betekent dat voor de inwoners van Utrecht? Wat gaan we hiertegen doen? Hoe wordt de SP de enige logische partij voor huurders om op te stemmen? Hoe kan jij daaraan bijdragen?

Verder te gast: mensen uit actieve bewonersverenigingen die op dit moment te maken hebben met sloopplannen van hun complex. Wat komen ze tegen aan problemen, hoe geven zij tegengas aan gemeente en corporaties? Hoe kan de SP hun acties ondersteunen?

Vrijdag 30 september dus. Plaats van handeling: afdelingspand Wijde Begijnestraat 122, aanvang 20.00 uur.

Maximum laadvermogen: 30 mensen. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Opgeven kan via een email aan utrecht@sp.nl, of telefonisch via 030-2960098.

U bent hier