h

Wolfsen krijgt helaas weer een kans

9 september 2011

Wolfsen krijgt helaas weer een kans

Wat de SP betreft is de maat vol met burgemeester Wolfsen. In het debat over het weggepeste homostel diende de SP dan ook samen met Leefbaar Utrecht een motie van wantrouwen in. Helaas besloot de coalitie dat er weliswaar fouten gemaakt waren in de afhandeling van de zaak en ook dat er stukken onterecht vernietigd waren, maar dat vond zij niet genoeg om de burgemeester weg te sturen.

Wolfsen

Voor iedereen is het duidelijk dat zowel de gemeente, het openbaar ministerie als de politie in ernstige mate steken hebben laten vallen. Eerst verantwoordelijke hierin de burgemeester, maar die heeft niet de leiding en verantwoordelijkheid genomen om de hoogste prioriteit aan deze zaak te geven. Daar komt nog het broddelwerk bij van het onterecht vernietigen van documenten.

SP-Raadslid Michel Eggermont: "Deze burgemeester is zo onderhand het lachertje van Nederland geworden. De Utrechters zijn er klaar mee. Helaas besloot de coalitie hem voor de zoveelste keer een kans te geven. Het pluche zit blijkbaar te lekker."

U bent hier