h

6 maart: manifestatie thuiszorg in Den Haag

26 februari 2012

6 maart: manifestatie thuiszorg in Den Haag

Voorafgaand aan het Eerste Kamerdebat over de thuiszorgwetten van SP-ster Renske Leijten op 6 maart organiseren Wij Zijn de Thuiszorg-ABVAKABO en Zorg Geen Markt een grote manifestatie in Den Haag. De SP zal daarbij ook aanwezig zijn.

Tijdens deze bijeenkomst worden alle handtekeningen die de afgelopen weken met de petitie zijn opgehaald worden aangeboden aan de Eerste Kamerleden aangeboden. Daarmee doen we op hen een dringend beroep om de wetten te steunen.

Plaats: Plein, Den Haag
Tijd:    11.00-13.00 uur

Wij willen vanuit Utrecht graag gezamenlijk naar den Haag afreizen. De ABVAKABO heeft voor busvervoer gezorgd. De bus vertrekt om 9.00 uur 's ochtends vanaf het vakbondsbegouw, Oudenoord 170 Utrecht. Vakbondsleden kunnen gratis mee; van niet-leden wordt een kleine vergoeding gevraagd. Wil je mee, geef je dan op via gonnie.oosterbaan@wxs.nl  of bel 030-2517631  mobiel 06-51112567.

U bent hier