h

Agenten verdienen beter!

4 april 2012

Agenten verdienen beter!

Politici praten veel over veiligheid. De politie krijgt er steeds meer taken bij. Maar er wordt niet geïnvesteerd in de mensen die voor die veiligheid moeten zorgen.
Minister Opstelten zegt wel dat agenten meer respect en waardering verdienen. Maar op het moment dat hij daar zelf iets aan kan doen, geeft hij niet thuis. Hij laat de agenten in de kou staan. In het hele land voeren agenten actie, ook in Utrecht.

Om de agenten een hart onder de riem te steken trok de Utrechtse SP er op uit om op verschillende politiebureaus te trakteren. De SP steunt de eisen van de agenten van harte omdat zij dag en nacht klaarstaan voor onze samenleving en hun werk verrichten met gevaar voor eigen leven en gezondheid. Agenten zouden meer waardering moeten krijgen van de politiek. De SP vindt dat politiewerk een fatsoenlijk salaris waard is, de werkdruk moet worden verminderd en de bureaucratie moet worden aangepakt.

U bent hier