h

SP: Wanprestatie Mitros in Bomenbuurt aanpakken

3 juli 2012

SP: Wanprestatie Mitros in Bomenbuurt aanpakken

Wederom werd de SP-fractie gealarmeerd door wanhopige huurders van corporatie Mitros, over de manier waarop die renovaties meent te kunnen afhandelen. Na de PEN-dreven en de Stanleylaan, gaat het nu om de Bomenbuurt (Ondiep).

Hieronder een aantal foto's van opgeleverde woningen. Als bewoners niet tekenen voor oplevering, of weigeren hun wisselwoning te verlaten voordat de gebreken zijn verholpen, volgen dreigbrieven met dwangsommen.

In de raadsvergadering van 3 juli zal de SP, samen met de PvdA en GroenLinks, maatregelen eisen van het college om dit wangedrag aan te pakken, inclusief het aanschrijven van de corporatie: de gebreken laten herstellen op kosten van Mitros.

U bent hier