h

14 november - OpSPraak: Lokaal Actief!

29 oktober 2012

14 november - OpSPraak: Lokaal Actief!

De eerste 'OpSPraak' thema-avond na de verkiezingen is alweer in zicht! Vanaf nu staat er elke 2e woensdag van de maand een interessant onderwerp op de agenda.

Op woensdag 14 november trapt SP Utrecht af met lokaal activisme. Van 20.00 uur tot 22.00 uur is Vincent Mulder, coördinator van het landelijke SP-scholingsteam, te gast in het SP-pand aan de Wijde Begijnestraat 122 om ons meer te vertellen.

Aan bod komen thema's als SP-ideologie, succesvolle werkmethoden en werken onder de mensen. Hoe verhoudt onze ideologie zich tot lokaal activisme? En hoe pakken we als SP Utrecht op succesvolle wijze de misstanden aan in de Utrechtse samenleving? Deze avond is niet alleen geschikt voor de (relatief) nieuwe leden, maar ook voor de meer ervaren leden is het zeer waardevol om hierover mee te praten.

Er worden een aantal Utrechtse misstanden besproken, die wellicht tot een mooie actie zullen leiden.

Koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur.

U bent hier