h

Nieuw onderzoek naar verbreding A27

10 oktober 2012

Nieuw onderzoek naar verbreding A27

De SP is zeer verheugd over het nieuws dat er toch extra onderzoek komt naar verbreding van de A27 binnen de bestaande bak. Dat besloot minister Schultz vandaag, na een verzoek van een aantal partijen, waaronder de SP, PvdA, GroenLinks en D66.

Lawaaidemonstratie Lunetten 16 januari 2011

Andere koek dan in het teleurstellende interpellatiedebat in Provinciale Staten op 8 oktober. Toen kwamen D66 en GroenLinks met deze schaamlapmotie om vriendjes te blijven met de VVD.

Ze gaven niet thuis op de motie van de SP, waarin we vroegen niet in te stemmen met de uitbreiding van de bak.

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, zullen we maar zeggen. Soms komt er toch iets goeds uit Den Haag. Nu doorbijten: geen bredere bak, 80 km maximumsnelheid, geen verdere aantasting van Amelisweerd. Laat Lunetten niet Stikken!

U bent hier