h

SP Utrecht zoekt nieuwe bestuursleden

31 oktober 2012

SP Utrecht zoekt nieuwe bestuursleden

Op woensdag 19 december 2012 zal tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering een nieuw afdelingsbestuur worden gekozen.

De SP Utrecht probeert samen met de inwoners de gemeente Utrecht socialer te maken. Dat vereist een actief bestuur, waarin wordt samengewerkt met zowel de SP-gemeenteraadsfractie als met onze actieve SP-leden. Bij deze missie zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe bestuursleden die zich voor een periode van minimaal één jaar willen inzetten voor de afdeling.

Daarom roept het bestuur van de afdeling Utrecht kandidaten op voor de volgende functies:
algemeen bestuurslid, penningmeester en organisatiesecretaris.

Hieronder vind je de volledige vacatureteksten:

Ben je actief lid van de SP en lijkt het je een leuke uitdaging om samen met de rest van het bestuur verder te bouwen aan een actieve en succesvolle afdeling? Stuur dan een brief (per post of e-mail) met je motivatie voor de functie die je wilt vervullen vóór zondag 25 november naar:

SP Afdeling Utrecht
Wijde Begijnestraat 122
3512 AX Utrecht
utrecht@sp.nl

Informatie kan worden ingewonnen bij Alexander Begheyn, telefoon: 06-4058 6784

U bent hier