h

OpSPraak 13 maart: een democratische economie?

27 februari 2013

OpSPraak 13 maart: een democratische economie?

 

OpSPraak

De komende thema-avond 'OpSPraak' zal gaan over de democratisering van onze economie. Op woensdag 13 maart zal SP-Eerste Kamerlid en hoofddocent Economie aan de Universiteit van Amsterdam Geert Reuten hierover de discussie aangaan met het aanwezige publiek en vragen beantwoorden.

In december 2012 publiceerde het Wetenschappelijk Bureau van de SP een speciale editie van het blad 'Spanning' over de Democratisering van de Economie. Hierin staan een aantal voorbeelden, initiatieven en gedachten over de greep van de politiek en de samenleving op onze economische ordening. Wat staat de SP de komende jaren te doen om deze greep vorm te geven en te versterken? En wat is eigenlijk democratisering van de economie en hoe kunnen we als afdeling hieraan bijdragen?

Deze vraagstukken staan ook centraal op de SP-regioconferentie op zaterdag 13 april in Amersfoort. De thema-avond van 13 maart is hierop een voorbereiding.

Heb je het decembernummer van de 'Spanning' niet thuis en wil je het toch graag lezen? Je kunt hem ook hier downloaden. Voor wie dat lastig is, is ook een extra papieren exemplaar beschikbaar in het SP-pand aan de Wijde Begijnestraat. Geef een seintje via utrecht@sp.nl, bel 030-2960098 of loop binnen tijdens de openingstijden.

We zien je graag op

  • woensdag 13 maart 2013
  • 20.00 - 22.00 uur
  • Wijde Begijnestraat 122, Utrecht

Koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur.

U bent hier