h

8 juni: Zorgdemonstratie in Amsterdam

4 juni 2013

8 juni: Zorgdemonstratie in Amsterdam

8 juni is het zover: de belangrijke demonstratie tegen de plannen van PvdA en VVD om de zorg af te breken. Laten we het gebeuren dat er 50.000 banen verdwijnen en 170.000 mensen hun thuiszorg verliezen? Wat de SP betreft niet. Daarom roepen we iedereen die kan op, te demonstreren in Amsterdam, zaterdag 8 juni.

Meld je hier aan voor de bus: 8juni@sp.nl. De opstapplek en het tijdstip van vertrek wordt dan gauw bekendgemaakt. De demonstratie begint om 12.00 op de Czaar Peterstraat. Van daaruit gaat het in optocht naar het Oosterpark.

SP-kraam Zorg_Utrecht_1-6-2013

SP-Kraam 1 juni Oudegracht: Sta Op Voor Zorg

Berichten over fraude, lucratieve contracten van de medische industrie met artsen, gevallen van verspilling, vertrekbonussen en giga-salarissen en de stijgende winsten voor zorgverzekeraars en zorgaanbieders bepalen het nieuws. Nu is het tijd om te laten zien dat we het zat zijn! Waarom krijgen patiënten, ouderen, chronisch zieken en gehandicapten de rekening gepresenteerd, terwijl anderen lachend rijk worden in de zorg?

De SP ging afgelopen zaterdag in gesprek met inwoners uit Utrecht. Wat vinden zij van het zorgakkoord?"

Handenthuisrutte_Utrecht_1-6-2013

 

U bent hier