h

SP Utrecht op zoek naar penningmeester

7 november 2013

SP Utrecht op zoek naar penningmeester

De SP afdeling Utrecht is op zoek naar een nieuwe penningmeester. De penningmeester maakt deel uit van het afdelingsbestuur, is verantwoordelijk voor de financiële administratie en verzorgt alle betalingen van de afdeling en de fractie. De eindverantwoording ligt bij de voorzitter.

Daarnaast is een penningmeester bij de SP politiek verantwoordelijk voor het gebruik van de financiële middelen, hij/zij adviseert het bestuur over het juist inzetten van de financiële middelen, passend binnen de doelstellingen van de partij.

Van de penningmeester wordt verwacht regelmatig de scholingen te volgen, die door de landelijke partij worden aangeboden. Voor het takenpakket en de functie-eisen, ga naar "VACATURETEKST".

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsvoorzitter Koen Verhofstad:

kverhofstad@sp.nl
06-2609 0494

U bent hier