h

Gonnie Oosterbaan tweede in Utrechter-van-het-jaarverkiezing

8 januari 2014

Gonnie Oosterbaan tweede in Utrechter-van-het-jaarverkiezing

SP Utrecht feliciteert Gonnie Oosterbaan van harte met haar tweede plaats in de Utrechter-van-het-jaarverkiezing 2013, die door het AD Utrecht jaarlijks werd georganiseerd. De uitslag werd maandagavond 6 januari bekend gemaakt in Bier Café Olivier in de binnenstad.

Bloemen en felicitaties voor 'zilveren' Gonnie
Foto: Ludka Lyskawa

Een mooie ereplaats voor Gonnie, die samen met winnaar Paul Verweel en Jan Wouters (als derde geeindigd) op het podium mocht plaatsnemen. Als dank en beloning voor haar jarenlange onvermoeibare en belangeloze inzet voor goede (thuis)zorg. Goed gedaan Gonnie! En dank aan iedereen die op haar gestemd heeft!

Wij feliciteren hierbij ook graag de nieuwe Utrechter-van-het-jaar Paul Verweel, die al vele jaren actief is als bestuurder en vrijwilliger in de Utrechtse sportwereld én de 'bronzen' oud-topvoetballer en nu trainer van FC Utrecht Jan Wouters.  

Reactie toevoegen

U bent hier