h

45.204 handtekeningen tegen sluiten verzorgingshuizen

12 september 2014

45.204 handtekeningen tegen sluiten verzorgingshuizen

Afgelopen woensdag bood SP Tweede Kamerlid Renske Leijten ruim 45.000 handtekeningen tegen de sluiting van verzorgingshuizen aan staatssecretaris Van Rijn aan. De SP Utrecht was hier ook bij aanwezig, met de bijna 2200 kaarten die de afdeling de laatste weken heeft opgehaald. Ook zijn er veel Utrechters die zelf een kaart hebben opgestuurd of een digitale handtekening hebben gezet.

SP Utrecht was niet alleen aanwezig bij de overhandiging maar ook bij het aansluitende debat over de invoering van de Wet Langdurige Zorg. Leijten beet het spits af met een indrukwekkend betoog waarin zij haar visie op de langdurige zorg verwoordde. De Wet langdurige zorg van Van Rijn moet in ieder geval van tafel.

Draag je de zorg voor ouderen ook een warm hart toe, dan kan je deze actie nog steeds ondersteunen door een handtekening achter te laten op de website.

Reacties

Tegen sluiting verzorgingshuizen...

Reactie toevoegen

U bent hier