h

Kom naar DOMunder in je rolstoel!

10 januari 2015

Kom naar DOMunder in je rolstoel!

Foto: ongehinderd.nl / www.ongehinderd.nl

De SP kreeg de afgelopen maanden vele klachten over de rolstoeltoegankelijkheid van nieuwe bouwwerken, zoals Tivoli/Vredenburg en museum Domunder. Hoewel agenda 22 Utrecht voorschrijft dat het bestuur alle middelen moet aanwenden om nieuwe gebouwen zo toegankelijk mogelijk te maken, wint in de praktijk nog te vaak stijl en architectuur. 

Zo ook bij Tivoli/Vredenburg en museum Domunder. Aanstaande dinsdagmiddag bezoekt de gemeenteraad Domunder. Bij deze de oproep aan mensen die in een rolstoel zitten en ook graag gebruik zouden willen maken van al het moois dat Utrecht te bieden heeft: komt allen en laat van je horen!

Wanneer: aankomende dinsdagmiddag 16.00 tot 16.45

Waar: Ingang Museum Domunder, Domplein 4.

Tot dinsdag!

Reactie toevoegen

U bent hier