h

Bijeenkomst ‘Stop werken zonder loon’

2 april 2015

Bijeenkomst ‘Stop werken zonder loon’

Foto: SP

Op vrijdag 17 april vindt er een bijeenkomst van de FNV plaats over werken zonder loon. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen in de bijstand. De bijeenkomst vindt plaats in het spoorwegmuseum en voorafgaand aan het programma is er de gelegenheid om hier gratis een kijkje te nemen. De daadwerkelijke bijeenkomst trapt om 12 uur af met een lunch en daarna zijn er verschillende sprekers, waaronder Sadet Karabulut van de SP.

De aanleiding voor de bijeenkomst is een verandering van de wet per 1 januari van dit jaar. Uitkeringsgerechtigden in de bijstand kunnen sinds dat moment verplicht worden om vrijwilligerswerk te verrichten in het kader van een ‘tegenprestatie’. Omdat de FNV hier fel op tegen is, organiseren zij de bijeenkomst.

Aanmelden kan door te mailen naar info@koopkrachtenechtebanen.nl.

Het volledige programma is hier te vinden en de uitnodiging van de FNV hier.   

Reactie toevoegen

U bent hier