h

Bijeenkomst: kandidaat-partijvoorzitter Ron Meyer over activisme!

16 oktober 2015

Bijeenkomst: kandidaat-partijvoorzitter Ron Meyer over activisme!

Foto: -

Zaterdag 24 oktober zal kandidaat-partijvoorzitter Ron Meyer in Utrecht langs komen voor een bijeenkomst over activisme. Ron Meyer zal vertellen over zijn manier van actievoeren en hoe dat eerder in zijn thuisstad Heerlen, met de schoonmakersstakingen én met de Young&United beweging succesvol in de praktijk is gebracht.

Er is ook gelegenheid om Meyer vragen te stellen over zijn voorgenomen partijvoorzitterschap. De bijeenkomst is voor iedereen vrij toegankelijk en begint om 11:00 uur en duurt tot 12:30 uur. Daarna zal er samen geluncht worden en  kunnen de activisten die dat willen vanaf 13:00  uur meehelpen op de SP-kraam aan de Oudegracht.

 

  ​

Lees hier meer over Ron Meyer

Reactie toevoegen

U bent hier