h

20 februari: Super Zaterdag!

10 februari 2016

20 februari: Super Zaterdag!

Foto: SP Utrecht

Op zaterdag 20 februari zal de Utrechtse Super Zaterdag plaats vinden! Met tientallen partijleden uit de hele regio zullen we één wijk in Utrecht intrekken. Ook Paulus Jansen, Nine Kooiman en Sadet Karabulut zullen mee de deuren langs gaan. Met zoveel mogelijk mensen langs zoveel mogelijk deuren!

We zullen op Super Zaterdag de mensen vragen wat ze van onze plannen voor een miljonairstax vinden. De 10% rijkste Nederlanders bezitten twee derde van ons totale vermogen. Daarentegen bezit 70% van de Nederlanders maar 3% van ons vermogen. Dat kan en moet anders!

  • Tijd: 10:30-15:00 uur
  • Locatie: wordt nog bekend gemaakt

Doe jij met mee met de SP?  Reageer op dit bericht of stuur een mail naar utrecht@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier