h

Nationaal Zorgfonds: Kom naar de bijeenkomst op 24 juni!

17 juni 2016

Nationaal Zorgfonds: Kom naar de bijeenkomst op 24 juni!

Ieder jaar maken de zorgverzekeraars gemiddeld een miljard euro winst. Dit geld wordt dus niet besteed aan goede zorg, maar verdwijnt in de zakken van de vier grote verzekeraars. Daarbovenop besteden de zorgverzekeraars honderden miljoenen per jaar aan het overstapcircus. En wanneer u ziek bent wordt u door het ‘eigen risico’ beboet met 385 euro. Dit kan anders.

Op vrijdag 24 juni organiseert Nationaal ZorgFonds Utrecht een openbare bijeenkomst met supporters, experts, activisten en voor iedereen uit de stad die benieuwd is naar onze campagne en naar het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Met film, discussie en muziek. Neem je vrienden, familie of collega’s mee. Samen zetten we een volgende stap op weg naar betere zorg. Voor iedereen in Nederland.

Wanneer: Vrijdag 24 juni, 20:00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Waar: Theater Kikker, Ganzenmarkt 14, Utrecht.

Met: Renske Leijten (Kamerlid), Bart Bruin (huisarts), Carrie Jansen (columniste)

Toegang is gratis.

  • Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Nationaal ZorgFonds Utrecht? Volg het dan op Facebook!

Reacties

Een prachtig initiatief !

Er moet iets gedaan worden aan de schandalige zakkenvullers van de grote zorgverzekeraars.

Even een vraagje wat is er met de AWBZ gelden gebeurd?Jaren- lang verplicht aan bij gedragen en nu....
Waarschijnlijk gemist.En is het geen koppel verkoop eerst 375euro eigen bijdrage daarna mag je pas gebruik maken van de verzekering?Is deze winkelnering niet bij wet verboden? Ik zie uw antwoord gaarne te gemoed....

Reactie toevoegen

U bent hier