h

Buurtonderzoek: Bibliotheek Lunetten gaat verhuizen?

14 september 2016

Buurtonderzoek: Bibliotheek Lunetten gaat verhuizen?

Foto: Onbekend / www.lunetten.nl

Onlangs werd bekend dat de bibliotheek in Lunetten mogelijk gaat verhuizen van de Musketon naar het Furkaplateau. De nieuwe locatie is voor de helft kleiner en ligt aan de rand van de wijk tussen kantoorgebouwen. De SP is benieuwd of u al van deze plannen heeft gehoord en hoe u er over denkt. Vul hier de vragen in!

 

Reacties

Dank u voor uw act in deze

Als de bieb in Lunetten gaat verhuizen zou dat voor mij een ramp zijn en moet ik door immobiliteit hulp vragen aan anderen. En dan wordt er zoveel geld vrijgemaakt om ouderen (ik ben 70) zolang mogelijk zelfstandig te laten blijven. Een slecht plan deze aangekondigde verhuizing

Reactie toevoegen

U bent hier