h

uitnodiging politiek café 28 september

13 september 2016

uitnodiging politiek café 28 september

Foto: SP

Met het einde van de zomer staat een nieuw politiek jaar weer voor de deur, en zowel landelijk als in Utrecht gaat het druk worden. Om dit in te luiden organiseert SP Utrecht op 28 september een politiek café waar verschillende politieke thema’s zullen passeren. Natuurlijk zullen we ook het gesprek door voeren met een borrel achteraf. 

Alle leden en geïnteresseerden zijn uiteraard welkom om aan te sluiten. Het café begint om 20:00, met een inloop vanaf 19:30, op het SP-pand aan de Wijde Begijnestraat 122. 

Reacties

moet ik mij hiervoor aan melden? omdat ik met de regio taxi moet komen moet ik wel zeker zijn dat ik binnen mag! is het pand een beetje gehandicapten vrien delijk? en hoe laat is het+/-afgelopen? dit weer i.vm. de regiotaxi mvrgr paul

Beste Paul,

Aanmelden hoeft niet, Je bent van harte welkom! Het pand zelf is op de begane grond, dus gelijkvloers. Er is een drempel bij de voordeur, maar met genoeg welwillende hulp zorgen we dat dat geen probleem is. Het café duurt tot ca. 22.00 uur, daarna is er nog een borrel voor wie wil. Ik hoop dat dit genoeg informatie is, zo nee, laat het ons gerust weten.

Graag tot volgende week!

Met vriendelijke groet,

Lies
P Utrecht 

 

Reactie toevoegen

U bent hier