h

9 november FNV-bijeenkomst voor goede Zorg-CAO: SP steunt actie

8 november 2016

9 november FNV-bijeenkomst voor goede Zorg-CAO: SP steunt actie

Morgenmiddag, op 9 november, houdt de FNV een grote actiebijeenkomst In zorgcentrum de Wartburg voor zorgmedewerkers, bewoners, familie en andere betrokkenen. Medewerkers verzetten zich tegen de nieuwe CAO-afspraken voor Verpleeg- en Thuiszorg tussen zorgwerkgevers en de vakbonden CNV en NU91.

Een verslechtering, zeggen zowel FNV als de medewerkers: inleveren van vakantiedagen, opgeknipte diensten, een schamele loonsverhoging, nog hogere werkdruk, toename van flexwerk plus onzekerheid en zo meer. Voor het leveren van menselijke zorg is nauwelijks ruimte meer.

Zij kunnen hierbij op volledige steun van de SP rekenen. Namens de Utrechtse SP zal morgen dan ook Milos Todorovic als spreker optreden.

Heb je hart voor goede en menselijke zorg en voor goede arbeidsvoorwaarden, kom dan ook!

  • De Wartburg (Axion Continu), Kennedylaan 16, Utrecht
  • ​woensdag 9 november 14:30 -16:30 uur 

Niet alleen in Utrecht, maar in het hele land worden morgen zorgacties gehouden. En ook daarna gaat de strijd door. Op de website van FNV Zorg en Welzijn is alle informatie daarover terug te vinden én hoe je
mee kunt doen.

Reactie toevoegen

U bent hier