h

Haal Hoograven Zuid uit de verdomhoek, breng lijn 6 terug!

17 januari 2017

Haal Hoograven Zuid uit de verdomhoek, breng lijn 6 terug!

Foto: Onbekend

De komende weken voert de SP Utrecht actie voor het herstel van een rechtstreekse busverbinding naar Utrecht Centraal, via het Smaragdplein en station Vaartsche Rijn: de oude route van lijn 6.

In het voorjaar van 2017 worden er twee nieuwe haltes voor lijn 1 aangelegd op de Hooft Graaflandstraat, vlakbij ‘t Goylaan. Als die klaar zijn vervalt lijn 15 en moet u overstappen op lijn 47, aan de overkant van ‘t Goylaan.

De SP vindt dit lapwerk en bovendien is het een flinke verslechtering voor Hoograven Zuid. In Hoograven Zuid moet een volwaardige en rechtstreekse verbinding terugkomen naar de voorzieningen in de wijk en het nieuwe station Vaartsche Rijn.

We vragen u daarom uw handtekening te zetten als u hier ook achter staat. Met uw steun gaan we opnieuw aan de slag met de Gemeente en de Provincie voor een goede OV-verbinding!

Reacties

Na het opheffen van lijn 6 kwam het gedrocht van een busje lijn 15. Moeilijk in en uitstappen zo niet onmogelijk met een rollator. Ook de verbinding van de oude lijn 6 via de Catharijne singel wordt hevig gemist. Naar mijn mening was lijn 6 ook niet een slecht bezette lijn. Ook in die tijd heb ik mijn bezwaar kenbaar gemaakt schriftelijk bij OV Utrecht. Keurig bericht terug dat hij mijn klacht in de afweging mee zal nemen. Het resultaat liet zich al raden, nul komma nul

Bus 6 terug!

Autogebruik demotiveren is goed, maar de alternatieven raken steeds schaarser. Lijn 6 naar Hoograven moet terugkomen!

Bus 6 was veel handiger!!

Hoograven is juist 'up & coming'; daar hoort een rechtstreekse buslijn bij.

Lijn is nodig

Lijn 6 terug!

Lijn 6 was DE bus richting Hoograven. Liep altijd goed en zat ook meestal vol. Je kon ermee naar smaragdplein, tolsteeg, de catharijne singel en het station. En als je bleef zitten naar zuilen. Om voor mij onduidelijke reden werd deze opgeheven alsof lijn 1 een oplossing bood. Nee dus. Zeker nu we een treinstation hebben is deze voor ons alleen via een omweg bereikbaar en dan nog een stuk lopen. De bus vanuit Houten gaat in de spits maar 1x per half uur en savonds en weekenden nog minder vaak. Ook met het samenvoegen met lijn 1 is de wijk lunetten rond de sportvelden ook niet meer bereikbaar.Te gek voor woorden. Zeker als je na gaat dat er 3 nieuwe wijken in hoograven bijgekomen zijn. Dus meer ipv minder bewoners.

Graag buslijn 6 Hoograven in ere herstellen

Een lijn via smaragdplein en vaartsche rijn is een must , zeker als in de toekomst de uithoflijn via vaartsche rijn gaat rijden

Lijn 6 MOET terug.

Kom op 6 moet terug

Hartgrondig mee eens!

Het is belachelijk dat de mensen uit Hoograven zuid eerst naar het Goylaan moeten lopen. Er staat daar ook een 55plus complex in Hoograven zuid. Die mensen kunnen toch niet eerst Nasr het Goylaan looen. Welke mafkees heeft dit bedacht. Ik zou zeggen per direct lijn 6 terug en dat lachertje van lijn 15 is helemaal een Utopia geweest. Dat heeft alleen maar geld gekost terwijl de oplossing voor de hand ligt. Bus 6 moet terug.....

Graag lijn 6 terug

Lijn 6 terug aub!

Schandalig hoe niet nagedacht wordt over mensen voor wie de bus essentieel is. Buslijn 1 is niet te doen. Zonder buslijn 6 wordt een heel grote groep beperkt. Buslijn 6 terug!

Snel deze blunder weer goed maken.
Lijn 6 hoort bij Hoograven.

Graag bus 6 terug voor een betere bereikbaarheid van hoograven zuid

Graag lijn 6 terug. Denk ook aan de zwakkere in onze samenleving. Alvast bedankt

Beter ten hakve gekeerd dan ten hele gedwaald! Het is nooit te kaat een fout recht te zetten. Laat Lijn 6 opnieuw rijden!

Bus 6 moet zeker terug komen bus 15 is ellende neemt geen kinderwagens mee echt schande en dan die oudere mensen die moeten lopen na goylaan dat kan toch helemaal niet dus bus 6 moet terug

Houd eens rekening met de ouderen en laat bus 6 weer rijden!!!

Lijn 6 is the best

Bus 6 graag terug. Onmogelijk zo de stad in te komen met kleine kinderen.

Lijn 6 terug in Hoograven!

Lijn 6 terug! het is
een hele domme actie geweest om die weg te halen.

Lijn 6-moet terugkomen.. was altijd een super verbinding vanaf hoograven..naar centraal station...

Buslijn 6 moet terug..was altijd een super goede verbinding

Bus 6 moet terug fijne verbinding naar smaragdplein westerkade en stad en station,

Lijn 6 terug!!

Lijn 6 moet terug!

Héél graag terug lijn 6!!!! Een hele belangrijke verbinding van Hoograven naar Smaragdplein, stad en station.Dan kunnen we ook weer vanaf de Catharijne singel de stad inlopen!!!

Lijn 6 terug svp

Lijn 6 terug in Hoograven!!!

Buslijn 6 weer terug

Jaaaaa, bus 6 terug!

Lijn 6 is heel hard nodig! Bewoners/reizigers tevreden, de retail meer bezoekers & meer omzet, extra werkgelegenheid en beter benutten van de infra/logistiek! Zeker met de verschrikkelijke situatie aan het Goylaan.

Lijn 6 moet terug !!!!

Lijn 6 is de goede oplossing. Geen bushalte erbij op hooft graaflandstraat! Daarvoor moeten 2 bomen gekapt worden voor mijn deur. Dit is niet te tolereren.

Lijn 6 terug én behoud van groen in de Hooft Graaflandstraat!

Lijn 6 moet terug! Het is een schande!

Ik wil godverdomme een blauwe lijn 6 terug!!!

Oost wes bus 6

Graag lijn 6 terug waarom zoveel bussen richting umc van alle wijken maar ee goede verbinding naar de stad van of een buitenwijk (hoograven) niet dan ook een betere overstap naar andere wijken.

't Was toch al belachelijk dat lijn 6 niet meer naar
Hoograven zou rijden, zeker voor de oudere mensen.
Dus lijn 6 terug naar Hoograven!!

gewoon uit solidariteit omdat ik ooit in Hoograven heb gewoond: ik steun lijn 6

Pro lijn zes!

Ja! Zonder een rechtstreekse busverbinding, heeft het nieuwe station voor mij weinig nut.

Please bring back my lijn 6!

Lijn 6 terug aub!

Waar zijn alle bussen gebleven in Hoograven-Zuid? Lijn 47 rijdt doordeweeks maar tot 21.30 uur en in het weekend tot 18.00 uur. En rijdt buiten spits maar 1 keer in het half uur? Lijn 1 mist de halte Hooft Graaflandstraat, omdat men het maar niet eens wordt over plaatsen van de halte. Ik mis echt een goede en snelle verbinding van smorgens vroeg tot savonds laat vanaf t Goylaan. Lijn 6 moet echt terugkomen zodat er weer een goede verbinding is naar Utrecht CS.

Reactie toevoegen

U bent hier