h

Kom naar de pensioenbijeenkomst op 1 december!

26 november 2018

Kom naar de pensioenbijeenkomst op 1 december!

Foto: Gianni Zanato / Unsplash / Gianni Zanato / Unsplash

Het kabinet heeft het pensioenakkoord geblokkeerd. En dat is schandalig. SP-Kamerlid Bart van Kent nodigt u daarom uit voor een bijeenkomst over onze pensioenen. Hoe denkt u dat het nu verder moet met onze pensioenen? Wat vindt u van de plannen van het kabinet? Hoe zorgen we voor een fatsoenlijke oude dag voor iedereen? Die vragen gaan we met elkaar beantwoorden op 1 december tussen 14:00 en 16:00 uur in de Utrechter.

Want is het rechtvaardig dat de AOW-leeftijd steeds verder stijgt en werknemers met zware beroepen door moeten werken tot ze erbij neervallen? Is het rechtvaardig dat de pensioenen al tien jaar lang niet meestijgen met de prijzen? En is het rechtvaardig dat een steeds groter wordende groep ZZP’ers van dit kabinet niet het recht krijgt op een goed pensioen? Iedereen moet op tijd kunnen stoppen met werken en kunnen rekenen op een fatsoenlijke oude dag. Ook werkenden, jongeren en ZZP’ers hebben recht op een eerlijk pensioen.

Toegang is uiteraard gratis. Voor een drankje zorgen wij!

Het is tijd voor rechtvaardigheid! Ben je nog geen vriend voor rechtvaardigheid? Sluit je dan nu aan!

Het is Tijd voor rechtvaardigheid. Sluit je aan bij onze beweging en word vriend voor rechtvaardigheid!

U bent hier