h

Utrecht

18 maart 2019

Utrecht

Foto:

Utrecht is vandaag opgeschrikt door een mogelijke aanslag. Veel is nog onduidelijk, maar wat we in ieder geval weten is dat er iets verschrikkelijks heeft plaatsgevonden waarbij onschuldige mensen onder vuur zijn genomen en gewond zijn geraakt of gedood. De SP leeft mee met alle slachtoffers, nabestaanden en familieleden van slachtoffers en de getuigen van deze verschrikkelijke daad. Wij hebben heel veel waardering voor alle hulpverleners die zich zo hard hebben ingezet om de slachtoffers te helpen en de dader(s) op te sporen.

De SP heeft de campagne stilgelegd. Alle vrijwilligers die vanavond nog folders in de brievenbussen willen doen willen wij met klem oproepen om dat tot nader bericht niet te doen.

Voor iedereen die daar behoefte aan heeft is er vanavond vanaf 20:00 uur gelegenheid om je hart te luchten over deze verschrikkelijke daad op het SP-pand aan de Wijde Begijnestraat 122.

U bent hier