h

Doneer schoenen voor een eerlijke beloning!

1 september 2020

Doneer schoenen voor een eerlijke beloning!

Foto: SP

Aanstaande zaterdag demonstreert de SP voor een eerlijke beloning in de zorg. Helaas is het dit keer door coronamaatregelen niet mogelijk om hier met zijn allen aanwezig zijn, maar zal het online gebeuren. Daarom ondersteunt SP Utrecht een inzamelactie van ‘3 Zusters’, een initiatief van verpleegkundigen, om zoveel mogelijk schoenen op het Malieveld te krijgen. De komende dagen worden er door het hele land schoenen ingezameld, die op zaterdag 5 september in Den Haag op het Malieveld worden gezet. “Wij kunnen niet gaan, maar onze schoenen wel”. Ook in Utrecht kunnen de komende week schoenen worden gebracht.

Iedereen die zich wil aansluiten - en een paar schoenen over heeft – kan zijn schoenen inleveren bij de SP in Utrecht. Op donderdag 3 september tussen 13:00 en 20:00 zijn mensen welkom om langs te komen op de Wijde Begijnestraat 122. Inzamelpunten elders in het land zijn te vinden via: https://www.facebook.com/3zusters

De online demonstratie is op 5 september. Aanmelden kan via eerlijkebeloning.nl

Reactie toevoegen

U bent hier