h

2000 x Nee tegen verbreding A27

6 december 2020

2000 x Nee tegen verbreding A27

Een stuk of vierhonderd mensen werden verwacht. Het werden er vijf keer zoveel. 2000 x Nee tegen de verbreding van de A27, die de VVD en hun coalitievrienden CDA, D66 en ChristenUnie erdoor willen jassen. Op zondag 6 december was er een demonstratieve fietstocht naar het met de kettingzaag bedreigde Amelisweerd. De SP was erbij.

De verbreding van de weg is onnodig, waanzinnig duur en gaat opnieuw ten koste van de achtertuin van Utrecht. Kabinet, we willen het niet: kap de weg, behoud de bomen!

Foto: Gonnie Oosterbaan

Reacties

Oud nieuws !! - We riepen dit toch al ruim 2 1/2 jaar geleden. Wel mooi dat er nu voor de verkiezingen andere partijen zich ook druk maken. Die wilde eerst coalitie onderhandeling afwachten begreep ik toen. vooral de Fauna is "vogelvrij" verklaard. Prachtige actie !!

Tegen de verbreding van de A27.

Reactie toevoegen

U bent hier