h

SPANDOEK Januari digitaal te lezen

21 januari 2021

SPANDOEK Januari digitaal te lezen

Foto: SP

Iedere maand ontvangt u de Tribune op de mat, met daarin ons lokale inlegvel met nieuws uit de afdeling: ons SPANDOEK. Vanwege de Coronacrisis worden deze maanden de Tribunes per post vanuit het SP-hoofdkwartier in Amersfoort. Daarom is de SPANDOEK deze maanden digitaal te lezen op onze website!

Om je toch op de hoogte te houden van nieuws uit de afdeling sturen we daarom de komende tijd een digitaal SPANDOEK rond. Die vind je in de bijlage van deze e-mail. Lees hier onder andere over het lokale belteam waarmee we vrijwilligers werven voor onze Utrechtse campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ook is er nieuws vanuit de Utrechtse fractie in de Gemeenteraad, en is ROOD Utrecht in actie voor betaalbare studentenhuisvesting in de stad!

Het digitale inlegvel kun je hier downloaden. Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt in de afdeling, vergeet ons dan niet te volgen op Facebook.

Reactie toevoegen

U bent hier