h

Doe mee met het Klimaatalarm!

8 maart 2021

Doe mee met het Klimaatalarm!

Komende zondag 14 maart organiseren verschillende klimaatorganisaties een "Klimaatalarm" demonstratie in veel steden in Nederland, ook in Utrecht. Het idee is om een paar dagen voor de verkiezingen te demonstreren voor een keihard groen geluid.

SP Utrecht-leden zullen samen naar de demonstratie gaan. We verzamelen om 13.15 op ons pand (Wijde Begijnestraat 122); het evenement zelf begint om 14.00 op Jaarbeursplein. Heb je je geregistreerd voor de demonstratie, en wil je met onze groep mee? Stuur een bericht naar Julia (06 58 952 609).

Op vrijdag 12 maart hebben we een knutselmiddag op het pand vanaf 15.00 tot 18.00 uur. We gaan samen gezellig, maar wel met 1,5m afstand spandoeken en borden voor de demonstratie voorbereiden. Als je erbij wil zijn, laat het s.v.p. ook aan Julia weten.

Belangrijke update rondom het Klimaatalarm! Vanwege restricties kunnen er maar 250 mensen mee doen met de demonstratie op het Jaarbeursplein. Heb je je daar niet voor geregistreerd, doe dan mee vanuit huis!

Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie: https://klimaatmars2021.nl/lokaal/klimaatalarm-in-utrecht/.

Reactie toevoegen

U bent hier