h

SP en ROOD bij Klimaatalarm

15 maart 2021

SP en ROOD bij Klimaatalarm

Foto: ROOD Utrecht

Utrecht was één van de ruim 40 plekken in Nederland waar gisteren werd geprotesteerd tegen het huidige klimaatbeleid van de overheid. Op het Jaarbeursplein hadden zich zo’n 300 actievoerders verzameld om mee te doen aan het Klimaatalarm.

Getooid met zelfgemaakte spandoeken en herriemakers trokken we met een grote groep SP’ers en ROOD-jongeren naar het Jaarbeursplein om onze stem te laten horen in het protest.

De eis van de klimaatcoalitie ‘het kapitalistische systeem moet op de schop, laat grootvervuilers nu eindelijk zelf betalen voor de schade die ze wereldwijd aanrichten, laat de bevolking niet stikken’  is ook onze eis. Het roer moet nú om voor een eerlijk klimaatbeleid. Daar maakten we gisteren lawaai voor en dat blijven we doen zolang er niets verandert!

Klimaatverandering NEE - Systeemverandering JA
Foto: SP Utrecht

Foto: SP Utrecht

Foto: SP Utrecht

Foto: SP Utrecht

Reactie toevoegen

U bent hier