h

Kom naar het Woonprotest Utrecht!

18 november 2021

Kom naar het Woonprotest Utrecht!

Betaalbare woningen zijn onvindbaar in Utrecht en in de rest van Nederland. Een koopwoning is onbetaalbaar voor mensen met een laag of middeninkomen, en als je al recht hebt op een sociale huurwoning sta je 11 jaar op de wachtlijst. Onze stad is niet alleen voor de rijken. We moeten nu massaal van ons laten horen om te zorgen dat er actie wordt ondernomen om de wooncrisis op te lossen.

Na verschillende demonstraties in andere steden volgt op 21 november een groot woonprotest in Utrecht. Het protest start om 13.00 uur op het Jaarbeursplein met sprekers over de wooncrisis en vervolgt met een mars door de stad.

Meer informatie hier.

Reacties

Hoi sp Utrecht
Ik doe mee met protest gaat het nog wel door nu wat is gebeurd in Rotterdam groetjes Tom

Reactie toevoegen

U bent hier