h

SP afdeling Utrecht steunt instelling Commissie

12 november 2021

SP afdeling Utrecht steunt instelling Commissie

De SP afdeling Utrecht heeft vanavond ingestemd met de instelling van een “Commissie van Goede Diensten” om de komende tijd de taken van het afgetreden afdelingsbestuur waar te nemen, een voordracht voor een nieuw afdelingsbestuur te doen en een advies te geven over deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen. Woordvoerder Paulus Jansen: “Dit is een mooie stap na een zware periode. Een meerderheid van de deelnemers aan de ledenvergadering heeft ingestemd met de instelling en de taakomschrijving van deze commissie. Dat betekent dat er draagvlak is om verder te gaan op deze weg, een goed teken.”

De Commissie gaat de komende periode aan de slag met drie zaken:

  • Taken waarnemen van het afdelingsbestuur
  • Op zoek naar een nieuw bestuur waar binnen drie maanden door de leden over
  • gestemd kan worden
  • Een voorstel doen of de afdeling nog kan deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

Contact: Paulus Jansen, m 06 1830 5928

U bent hier