h

Actie Energie-subsidie

16 mei 2022

Actie Energie-subsidie

Foto: SP / SPnet

De afdeling bereidt een actie voor met als doel mensen te helpen bij het aanvragen en binnenhalen van de energie-subsidie die het rijk heeft toegezegd. De uitvoering van deze regeling is een zaak van elke afzonderlijke gemeente. Het blijkt uit allerlei berichten dat dit vaak uiterst moeizaam verloopt, en dat heel veel mensen deze subsidie dreigen mis te lopen. Met deze actie willen we in enkele wijken (Kanalen Eiland, Overvecht) flyers uitdelen/rondbrengen met uitleg waar men terecht kan voor informatie en hulp. We doen hiervoor weer een beroep op de leden om mee te helpen bij deze actie. Datum, tijd, locatie wordt nog bekend gemaakt. Je kunt je aanmelden via een aanmeldformulier

Reactie toevoegen

U bent hier