h

Kosten omlaag - vervolg

3 juli 2022

Kosten omlaag - vervolg

Foto: SP

Zaterdag 2 juli was SP Tweede Kamerlid Bart van Kent in onze regio op bezoek voor een speciale avond over de stijgende prijzen. Bart legde ons uit waarom de prijzen stijgen terwijl ons inkomen achterblijft. Onze koopkracht gaat dus achteruit. De SP zet daar een Plan voor Sociale Vooruitgang tegenover. In dit plan staan voorstellen om het inkomen van mensen fors te laten stijgen.

De zaal reageerde enthousiast op het verhaal van Bart. Veel mensen stemden in met de voorgestelde plannen en wilden graag meer weten. Met de campagne “Inkomen omhoog, kosten omlaag!” voert de SP politieke druk op bij het kabinet. De komende maanden blijft de SP zich inzetten tegen de afnemende koopkracht. Doe mee, kijk op kostenomlaag.sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier