h

Yvonne Hessel beëindigt lidmaatschap SP

8 juli 2022

Yvonne Hessel beëindigt lidmaatschap SP

Het bestuur van de SP afdeling Utrecht is vandaag overvallen door het plotselinge besluit van Yvonne Hessel om haar lidmaatschap van de SP te beëindigen. Daarmee stopt ze als raadslid en fractievoorzitter van de SP. Yvonne was lijsttrekker voor de SP en zat sinds april dit jaar voor de SP in de gemeenteraad.

Het bestuur zal op korte termijn een ledenvergadering bijeenroepen om de situatie te bespreken en Yvonne te vragen haar zetel voor de SP ter beschikking te stellen. Yvonne heeft in een verklaring voorafgaand aan de raadsverkiezingen er mee ingestemd dat ze op verzoek van de ledenvergadering haar zetel ter beschikking zal stellen.

Reacties

wat naar voor die medewerkers

Blij dat deze aanfluiting weg is.

Reactie toevoegen

U bent hier