h

WEGGECIJFERD. TERUGGEVOCHTEN

31 augustus 2022

WEGGECIJFERD. TERUGGEVOCHTEN

Honderd getroffen gezinnen in het toeslagenschandaal krijgen een gezicht in de fototentoonstelling ‘Weggecijferd. Teruggevochten.’ Zij zijn meer dan een  Dossier bij de Belastingdienst. Deze tentoonstelling gaat het hele land door en staat nu in Utrecht. We moeten hier aandacht voor blijven vragen, want voor veel getroffen gezinnen is het nog steeds niet opgelost.

Foto: SP
Renske Leijten opende de tentoonstelling met het overhandigen van het fotoboek aan Jaswinder Singh, voorzitter afdeling Utrecht. Fotograaf Bert Teunissen vertelde welke impact de vele bezoeken aan de getroffen mensen op hem hebben gehad.

De indrukwekkende tentoonstelling is van 30 augustus tot 19 september te zien, op het Stationsplein bij Utrecht Centraal. Het fotoboek (€ 15,00) is te koop in de boekhandel of bestellen op sp.nl/weggecijferd. Op deze site vind je ook een film over de totstandkoming van het boek.

Bijlage: 

Reactie toevoegen

U bent hier