h

50 jaar SP

21 oktober 2022

50 jaar SP

Foto: SP

Dit jaar bestaat onze SP 50 jaar. Dat vierden we al in juni met de SP Familiedag in Burgers' Zoo. Op de dag zelf, zaterdag 22 oktober, organiseren we een uitzending vanuit onze studio ‘De Moed’ voor alle SP-leden.

Tijdens de uitzending wordt de concepttekst van ons geactualiseerde beginselprogramma 'Heel de Mens' door Ronald van Raak gepresenteerd. Ronald gaat vervolgens in gesprek met SP-jongeren en met Daan Roovers, voormalig 'Denker des Vaderlands'. Daarna kijken Agnes Kant, Emile Roemer en Remi Poppe terug op 50 jaar SP en natuurlijk ook vooruit naar de toekomst. Journalist en programmamaker Coen Verbraak interviewt Lilian over de staat van ons land en de samenleving. En natuurlijk over de huidige politieke situatie en de rol van de SP daarin.

In de uitzending bezoeken we ook twee afdelingen die thuis hun eigen SP-verjaardagsfeest hebben georganiseerd.

Het programma op 22 oktober duurt van 11.00 tot 13.00 uur.

Alle leden hebben hiervoor verleden week een uitnodiging per email ontvangen met een link waarmee de uitzending gevolgd kan worden.

Reactie toevoegen

U bent hier