h

Red de sociale huur: demo Woonprotest 13 augustus

9 augustus 2023

Red de sociale huur: demo Woonprotest 13 augustus

Foto: Woonprotest Utrecht

Red de sociale huur! Met dat motto organiseert de actiegroep Woonprotest op zondag 13 augustus een demonstratie op het Jaarbeursplein in Utrecht. Aanvang 13.00 uur.<--break->

De SP ondersteunt deze oproep van harte. Decennialange afbraakpoltiek heeft de sociale huursector vanaf begin jaren '90 in de uitverkoop gedaan. Dat moet stoppen! Lees hier de gehele oproep van Woonprotest Utrecht. 

Reacties

Er moet meer druk op de woningbouwvereniging en de regering gedaan worden . De jongeren moeten meer Atcie voeren .Utrecht geen huizen uit geven aan status houders allen ga er voor .Ps kijk na jaffa complex 501 zo moet het strijden voor je doel . Groetjes Bertus Damen

Reactie toevoegen

U bent hier