h

25 mei: Superzaterdag in De Bilt

19 mei 2024

25 mei: Superzaterdag in De Bilt

Een extreemrechts kabinet, helaas gaat dat er komen straks. Dat betekent dat de hardwerkende mensen de rekening zullen betalen en mensen die bescherming nodig hebben zullen als tweederangsburgers behandeld worden. Het kapitaal en racisme hebben gewonnen.

De strijd voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit is nu belangrijker dan ooit. Tegengeluid is harder nodig dan ooit tevoren.
Op 6 juni bij de Europese verkiezingen kunnen we de eerste stap zetten. Dan kunnen we laten zien dat het extreemrechtse beleid afgekeurd wordt. Om dit te bereiken moeten we mensen mobiliseren. Dit gaan we doen door te folderen en te flyeren op de markten. Ook houden we op 1 juni een actie in Overvecht.

Hieronder vindt u het overzicht van alle campagneactiviteiten. Geef u op voor deze activiteiten via een mail aan utrecht@sp.nl. U kunt ook helpen met folderen in uw buurt. Geef het aan ons door, dan zullen we de folders bij u thuis bezorgen. Bent u al door ons benaderd om mee te helpen met folderen, dan brengen we binnenkort de folders bij u langs.

Campagne overzicht

Datum     Tijd       Waar

25 mei     12 uur   Superzaterdag in De Bilt (voor meer info zie bijlage)

28 mei     11 uur   Hoograven

29 mei     11 uur   Ondiep

30 mei     11 uur   Overvecht

31 mei     11 uur   Kanaleneiland

1 juni       11 uur   Soepkar Overvecht

4 juni       11 uur   Hoograven

5 juni       12 uur   Centrum

Strijd mee en kom op voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit

Reactie toevoegen

U bent hier