h

Campagne TK 2012

13 september 2012

SP-stemmers bedankt!

SP-stemmers bedankt_12092012

Foto: Tim Schipper

Lees verder
17 augustus 2012

Plakken? Doe effe sociaal

 

bord leeg - doe effe sociaal

Taagdreef: vorige week...

verkiezingsbord Taagdreef_14082012

Deze week...na de plakactie van Michael en Tim

Heb je gezien dat iemand over SP-posters heeft heengeplakt of dat SP-posters zijn verwijderd?
Meld het ons asjeblieft op utrecht@sp.nl!!!

Lees verder
10 augustus 2012

Campagnenieuws: Debatten in Utrecht

In de aanloop naar de verkiezingen op 12 september zijn er de nodige debatten waar de SP natuurlijk niet zal ontbreken. De kandidaten zullen erg blij zijn met flink wat supporters, dus? hoe meer SP-ers in de zaal, hoe beter. Mocht je naar de debatten willen, neem dan contact op met Nicole van Gemert, tenzij anders vermeld.

Lees verder
3 augustus 2012

Campagnenieuws: SP-avond op 20 augustus

Op zondag 19 augustus gaat de SP-verkiezingscampagne écht van start. Dit gebeurt tijdens de ledendag 'SP OPEN AIR' in het openluchtmuseum in Arnhem. Hier zijn nog kaarten voor te krijgen op SP net.

Lees verder
11 juli 2012

Kraam, wijkmarkten en ander campagnenieuws

In het kader van de verkiezingscampagne in september is de SP de komende tijd volop op straat te vinden. Vanaf 21 juli staan wij weer elke twee weken op zaterdag met een kraam op de Oudegracht.

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. We willen graag ook doordeweeks (dinsdag t/m vrijdag) op wijkmarkten en bij winkelcentra flyeren, eventueel met een kraam erbij. Hieronder zie je welke locaties we hiervoor uitgezocht hebben. Wil je graag meehelpen, neem dan contact op met Rachel Cummins. Heb je zelf een voorkeur voor een bepaalde locatie, dan kan je dat ook aan Rachel doorgeven.

Lees verder
31 mei 2012

Meehelpen met de campagne?

Op 12 september zijn er weer verkiezingen voor de Tweede Kamer. Dat betekent dat de hele zomer in het teken van de campagne staat. Ook in Utrecht gaat de SP weer volop aan de slag om een mooi resultaat te halen op 12 september.

Lees verder

U bent hier