h

PEN-Dreven na de 'renovatie'

10 april 2007

PEN-Dreven na de 'renovatie'

Tim SchipperDoor Tim Schipper

Op 9 februari tekende ik in dit fractieblog het verhaal op van de familie Keizer van de Elbedreef

De tijd schrijdt voort, de renovatie ook. Hieronder een paar plaatjes van reeds 'afgeronde' projecten. De SP zal in de raadsvergadering van donderdag 12 april mondelinge vragen stellen over deze woningverbeteringen.

Berging_2 Berging_1 Kraan hal Keukendeur Klaar?_2 Klaar?_1

Reacties

Is dat renovatie, dit is bij de beesten af zeg, wat een verschrikkelijk werk is dat zeg. Ik zal bijna zeggen, zoiets kan je aan de Mitros overlaten. Dit moet toch niet mogelijk zijn.

Vooral die derde foto vind ik erg leuk!

Heeft dit echt prioriteit voor de SP?
Een dak boven je hoofd is toch al mooi op deze wereld?
Als dit al nieuwswaardig is, moet je mijn balkon es komen filmen. Ik bedoel, overdrijven is wel een kunst. Leg anders bij een commentaar even uit wat hieraan zo verschrikkelijk is?
Ik vind thema's als privacybescherming, repressie, het waarborgen van individuele rechten en vrijheden, zinniger en beter onderwijs, veel belangrijker thema's voor de SP om zich druk over te maken.
Los daarvan, veel van de flats in Overvecht zijn afgeleefd te noemen, slecht van kwaliteit, zowel qua bouwkundige staat als qua ruimtelijke inrichting en beleving. Het lijkt me geen wonder dat hier sociale problemen ontstaan. Er staan los van de kwaliteit ook gewoon te veel flats bij elkaar.
In algemene zin heb ik niets tegen flats - maar misschien past hier een aanpak zoals in de Bijlmer - gewoon een heel stel tegen de valkte, en een paar van die eerlijk gezegd niet werkelijk allemaal even boeiende weilanden rond Utrecht bebouwen om de nood te lenigen. Dat gezegd hebbende, we hébben nu toch ook al Leidsche rijn? Dus waarom zouden er niet een paar flats kunnen verdwijnen daar?

U bent hier