h

College, handen af van Kees van Oosten

20 oktober 2008

College, handen af van Kees van Oosten

Het college van B&W van Utrecht betaalt de advocatenkosten voor drie medewerkers, die zich beledigd voelden door actievoerder Kees van Oosten. 'Goed werkgeverschap' noemde burgemeester Wolfsen de drijfveer voor het college om - ook na rectificatie door van Oosten - door te gaan met procederen en zelfs beslag te laten leggen op zijn inboedel.

De SP vindt deze handelwijze van het college beneden alle peil. Die heeft niets meer te maken met goed werkgeverschap, maar is erop gericht een kritische burger financieel kapot te maken, met gemeenschapsgeld. En waarom met gesloten vizier? Als je zo begaan bent met je medewerkers, span dan zelf een proces aan en verschuil je niet achter hun rug.

Op 21 oktober dient om 13.30 uur bij de Utrechtse rechtbank het executiegeschil, dat van Oosten heeft aangespannen tegen het beslag op zijn inboedel. De SP zal ter plaatse met een 'picket line' van Oosten moreel ondersteunen en protesteren tegen de dubbelhartige houding van het college van B&W.

SP Afdeling Utrecht

Meer informatie:
Tim Schipper 06-20337002
Michel Eggermont 06-81082068

U bent hier