h

Gratis Kaartjes - overzicht 2009 (update)

18 maart 2009

Gratis Kaartjes - overzicht 2009 (update)

 

Michel Eggermont

Door Michel Eggermont

Op 18 januari werd de gemeenteraad uitgenodigd om een concert bij te wonen van het Russisch Nationaal Orkest. De SP is het niet eens met het fêteren van raadsleden en stelde daarom schriftelijke vragen. Inmiddels hebben we daar van het college antwoord op gekregen.

Kort samen gevat blijft het college volhouden dat het hier om "werkbezoeken" gaat. Een gotspe. Naar de mening van de SP heeft het bijwonen van een concert geen enkele toegevoegde waarde voor het raadswerk. De vrijkaartjes voor het concert van de 18e januari staat niet op zichzelf.

Om de inwoners van de stad inzicht te geven waarvoor raadsleden allemaal voor "werkbezoeken" vrijkaartjes aangeboden krijgt houden we het komende jaar op deze site bijhouden. U kunt dan zelf beoordelen wat u van deze "werkbezoeken" vindt.

18 januari Vredenburg Leidsche Rijn. Russisch Nationaal Orkest,
2 vrijkaartjes à EUR 34,- = EUR 68,-

7 februari Stadsschouwburg. Natraj2,
2 vrijkaartjes à EUR 16,- = EUR 32,-

14 februari Stadsschouwburg. Momo en de tijdspaarders,
2 vrijkaartjes à EUR 17,50 = EUR 35,-

11 maart Springdance Openingsprogramma
1 x vrijkaart à EUR 5,= (middagprogramma)
1 x vrijkaart à EUR 20,= (avondprogramma)
1 x reductiekaart korting EUR 4,= (avondprogramma)

========================================================
Totaalbedrag van vrijkaartjes voor uitnodigingen op 11 maart 2009: EUR 164,-

U bent hier